Actueel

Tabblad Groep 8
Informatie voor het schooljaar 2019-20: Open Dag, Informatieavond WON en VWO+, Lessenmiddag en Aanmelding.

Aanschaf chromebook
Nieuwe leerlingen en ouders van het Alkwin Kollege kunnen hun chromebook bestellen via de Campusshop. Ook andere Alkwin leerlingen/ouders kunnen gebruik maken van dit aanbod, waaronder een kortingscode. Lees hier de informatie over het aanbod.

Facturatie met WIS Collect
Het Alkwin maakt voor de betaling van de ouderbijdrage en schoolkosten gebruik van WIS Collect. Bekijk hier een filmpje over de werkwijze.

Zij-instroom
Leerlingen die in willen stromen in een ander jaar dan het eerste jaar kunnen contact opnemen met de school voor meer informatie en een inschrijfformulier van het Alkwin. Hiernaast moet het centraal aanmeldformulier (klik op deze link) ingevuld worden.

Vooruitzichten 2018-19
Na inlog beschikbaar op de homepage

Schoolgids 2018-19
Onder Ouders staat de editie met email adressen

                   

Agenda

SOK indeling 5H en 6V blok 5
Start Date/Time: donderdag 13 december 2018
End Date/Time: donderdag 13 december 2018
Recurring Event: One time event
Importance: Normal Priority
Description:
Enter event description
Owned by SuperUser Account On woensdag 5 december 2018


 

 

 
 

Sinterkerstzaalvoetbaltoernooi leerjaar 1 en 2


Meer foto's na inlog bij Leerlingen Fotoalbums


 
Elk jaar voert Serious Request actie voor een goed doel. Dit jaar zijn er maar liefst drie goede doelen: bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland en noodhulp bij oorlog & conflict. Op de website van Serious Request vind je een uitgebreidere beschrijving van deze goede doelen.

Vorig jaar hebben we op het Alkwin Kollege met alle tweede klassen geld opgehaald voor Serious Request. Het eindbedrag van €11.000,- (!) hebben we toen met een aantal leerlingen gedoneerd bij het glazen huis, dat in Apeldoorn stond.

Dit jaar is er geen glazen huis, maar Serious Request voert wel actie en wij dus ook! We proberen op een creatieve manier iets te doen met elkaar, voor een ander. Het ingezamelde bedrag zullen we in de week vóór de kerstvakantie doneren op het evenemententerrein van Serious Request bij Tivoli Vredenburg in Utrecht.